“Hi, my name is…”

Steven Wullaert

Passie voor wijn en gastronomie is waarmee het voor mij allemaal begon als zaakvoerder van Vintage. Na jarenlange ervaring als maître d’hôtel en sommelier bij onder meer Nuance (Duffel), mocht ik in 2011 de “Young Sommelier Award of Excellence” in ontvangst nemen, gevolgd door de titel “Beste Sommelier van België 2012” en bezegeld met de GaultMillau award “Best Wine List 2015″.

Een unieke wijnkaart die mee evolueert is voor mij een evidentie. Maar ook een gastvrije bediening draag ik hoog in het vaandel. Onze gasten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid gastronomisch diner, maar evenzeer voor een korte lunch. Als rasechte Gentenaar in Antwerpen streef ik ernaar elke gast met een brede glimlach huiswaarts te zien keren.

Ruben Christiaens

Met mijn roots in de Brusselse rand kruisten de wegen met Steven al vaker doorheen de tijd. Het samenbrengen van onze passies en stijl op professioneel gebied was dan ook geen toeval. Gefascineerd door de kunst van het koken, ontwikkelde ik mijn eigen stijl tijdens ervaring in sterrenkeukens als Eleven Madison Park (New York), De Leest (Vaassen) en Vollmers (Malmö).

Met Vintage breng ik een moderne Franse keuken met een wereldse twist waarin seizoensgebonden, lokale producten en duurzaamheid centraal staan. Ook een eigen kruidentuin, fermentatie en pekelen horen daarbij. Appreciatie voor de natuur en experimenteren vormen de drijfkracht achter mijn keuken. Met de focus op perfectie en innovatie zet ik samen met mijn gemotiveerd team de neuzen in dezelfde richting om onze gasten een meer dan aangename beleving te bezorgen.

Ruben Christiaens

Met mijn roots in de Brusselse rand kruisten de wegen met Steven al vaker doorheen de tijd. Het samenbrengen van onze passies en stijl op professioneel gebied was dan ook geen toeval. Gefascineerd door de kunst van het koken, ontwikkelde ik mijn eigen stijl tijdens ervaring in sterrenkeukens als Eleven Madison Park (New York), De Leest (Vaassen) en Vollmers (Malmö).

Met Vintage breng ik een moderne Franse keuken met een wereldse twist waarin seizoensgebonden, lokale producten en duurzaamheid centraal staan. Ook een eigen kruidentuin, fermentatie en pekelen horen daarbij. Appreciatie voor de natuur en experimenteren vormen de drijfkracht achter mijn keuken. Met de focus op perfectie en innovatie zet ik samen met mijn gemotiveerd team de neuzen in dezelfde richting om onze gasten een meer dan aangename beleving te bezorgen.

“Hi, my name is…”

Steven Wullaert

Passie voor wijn en gastronomie is waarmee het voor mij allemaal begon als zaakvoerder van Vintage. Na jarenlange ervaring als maître d’hôtel en sommelier bij onder meer Nuance (Duffel), mocht ik in 2011 de “Young Sommelier Award of Excellence” in ontvangst nemen, gevolgd door de titel “Beste Sommelier van België 2012” en bezegeld met de GaultMillau award “Best Wine List 2015″.

Een unieke wijnkaart die mee evolueert is voor mij een evidentie. Maar ook een gastvrije bediening draag ik hoog in het vaandel. Onze gasten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid gastronomisch diner, maar evenzeer voor een korte lunch. Als rasechte Gentenaar in Antwerpen streef ik ernaar elke gast met een brede glimlach huiswaarts te zien keren.