Vintage-33

“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers, kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij het maken van uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien.

Hamachi
komkommer | codium

* Lijngevangen zeebaars
oester | rozemarijn

Bretoense zandwortel
Bouchot mossel | curry

* Tomaat “Coeur de Boeuf”
pulpo | oesterzwam

Eend “Burgaud”
aubergine | sinaasappel

Vijg “Solliès”
speculoos | porto

Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 6-gangenmenu. Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Daar wij afhankelijk zijn van dagverse marktaanvoer, vragen wij uw begrip in het uitzonderlijke geval bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.

4 gangen à 89
* 6 gangen à 127

** supplement kaas extra voor het dessert à 19

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

3 gangen à 68

Voorgerecht

Hamachi
komkommer | codium

Tomaat “Coeur de Boeuf”
pulpo | oesterzwam

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection 30gr.

Hoofdgerecht

Lijngevangen zeebaars
oester | rozemarijn

Eend “Burgaud”
aubergine | sinaasappel

Entrecôte Angus Schotland
kropsla | aardappel
per 2 personen

Dessert

Perzik
verbena | Elixir d’Anvers

Dame blanche
vanille Madagascar | room | chocolade

Kaas
selectie Vintage