“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers, kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien.

Langoustine
koolrabi | basilicum

N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection
krab | tomaat

Rode poon
paprika | tonburi

Kabeljauw
artisjok | dille

Duif uit Rustroff
knolselder | groene curry

Soufflé
pistache | vanille uit Madagascar

Jamaya chocolade 70%
duindoorn | hazelnoot

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 6- of 7-gangenmenu. Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Daar wij afhankelijk zijn van dagverse marktaanvoer, vragen wij uw begrip in het uitzonderlijke geval bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.

6 gangen à 105
7 gangen à 130

** supplement kaas extra voor beide desserts à 15
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 55

Voorgerecht

Kreeft
tomaat | ponzu

Zalmtartaar
koolrabi | karnemelk

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection 30gr.

Hoofdgerecht

Duif uit Rustroff
knolselder | groene curry

Tarbot
artisjok | dille

Wagyu A5 10+
paprika
per 2 personen

Dessert

Soufflé
pistache | vanille uit Madagascar

Jamaya chocolade 70%
duindoorn | hazelnoot

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage