“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden. Gelieve ons tijdig in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Zeebaars
tomaat | ponzu
supplement kaviaar Imperial Heritage Oscietra Royal 10gr. à 25

* Coquille
knolselder | peterselie

Ossenstaart
cantharel | dragon

Zomerree
framboos | biet

Aardbei
vlierbloesem

Ananas
witte chocolade

5 gangen à 85
* 6 gangen à 95
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 42

Voorgerecht

Coquille
knolselder | peterselie

Foie in 3 bereidingen
kers

Pommes Moscovite
Imperial Heritage Oscietra Royal kaviaar 30gr.

Hoofdgerecht

Tarbot
artisjok | aromatique

Zomerree
framboos | biet

Simmentaler 6wk
pommes paille | dragon

Dessert

Aardbei
vlierbloesem

Ananas
witte chocolade

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage