“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers, kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij het maken van uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien.

Japanse garnaal “Ama Ebi”
pompelmoes | saké

Tarbot
witte asperge | peterselie

* Witte pens
N25 Kaluga Hybrid Caviar | oester

Zeeuwse mossel
Gorgonzola | nduja

Welsh lam
groene aspoerge | groene kool

Appel
karamel | miso

Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het Vintage menu inclusief signatuurgerecht. Het menu serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

5 gangen à 105
* Signatuur “Vintage” à 35

** supplement kaas extra voor het dessert à 19

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

3 gangen à 68

Voorgerecht

Garnaal “Ama Ebi”
pompelmoes | saké

Zeeuwse mossel
Gorgonzola | nduja

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Caviar 30gr.

Hoofdgerecht

Tarbot
witte asperge | peterselie

Welsh lam
groene asperge | groene kool

Entrecôte Angus Schotland
kropsla | friet
per 2 personen

Dessert

Appel
karamel | miso

Honing
Earl Grey | yoghurt

Dame blanche
vanille Madagascar | room | chocolade

Kaas
selectie Vintage