Vintage

“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers, kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij het maken van uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien.

Makreel
aubergine | munt

Asperge
morille | geitenkaas

Deense langoustine
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection | beenmerg | aardappel

Zalmforel Malmedy
waterkers | zure room

Melklam Pyreneeën
koraallins | schapenyoghurt

Citroen Amalfi
mango | meringue

Chocolade Caraïben
witte sesam

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 6- of 7-gangenmenu. Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Daar wij afhankelijk zijn van dagverse marktaanvoer, vragen wij uw begrip in het uitzonderlijke geval bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.

6 gangen à 115
7 gangen à 139

** supplement kaas extra voor beide desserts à 17
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 12

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 59

Voorgerecht

Makreel
aubergine | munt

Langoustine
aardappel

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection 30gr.

Hoofdgerecht

Melklam Pyreneeën
koraallins | schapenyoghurt

Griet
prei | kokkel | beurre blanc

Wagyu A5 10+
aardappel | ponzu
per 2 personen

Dessert

Citroen Amalfi
mango | meringue

Chocolade Caraïben
witte sesam

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage