Vintage_spring025_©_kris_vlegels_025

“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers, kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij het maken van uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien.

Makreel
groene boon | wasabi

Courgette
kokkel | koriander | witbier

* Oosterscheldekreeft
tomaat “Coeur de Boeuf” | choron

Girolle
warmoes | vlierbloesem

Rund “Carima Unique”
artisjok | Thaise basilicum

Kers
sakura | yoghurt

Op vrijdagavond, zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het Vintage menu inclusief signatuurgerecht. Het menu serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

5 gangen à 105
* Signatuur “Vintage” à 40

** supplement kaas extra voor het dessert à 19

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

3 gangen à 68

Voorgerecht

Makreel
groene boon | wasabi

Courgette
kokkel | koriander | witbier

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Caviar 30gr.

Hoofdgerecht

Zeebaars
girolle | warmoes

Duif Anjou
artisjok | Thaise basilicum

Rund “Carima Unique”
kropsla | friet
per 2 personen

Dessert

Aardbei
citroenmelisse | jeneverbes

Honing
Earl Grey | bijenpollen

Dame blanche
vanille Madagascar | room | chocolade

Kaas
selectie Vintage