Vintage_Autumn_┬®_kris_vlegels_003

“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers, kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien.

Tonijn sashimi
raap | bieslook

Gerookte paling
cevenne ui | bottarga

Coquille uit Dieppe
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection | bloemkool

Kabeljauw
grijze garnaal | kimchi

Melkkalf
wortel | spelt

Ananas
passievrucht | avocado

Guanaja chocolade
gember | honing

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 6- of 7-gangenmenu. Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Daar wij afhankelijk zijn van dagverse marktaanvoer, vragen wij uw begrip in het uitzonderlijke geval bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.

6 gangen à 115
7 gangen à 135

** supplement kaas extra voor beide desserts à 17
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 12

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 59

Voorgerecht

Tonijn sashimi
raap | bieslook

Coquille uit Dieppe
bloemkool

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection 30gr.

Hoofdgerecht

Melkkalf
wortel | spelt

Tarbot
kool | beurre blanc

Wagyu A5 10+
aardappel | ponzu
per 2 personen

Dessert

Ananas
passievrucht | avocado

Guanaja chocolade
gember | honing

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage