“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden. Gelieve ons tijdig in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Forel
Asperge | dille
* supplement kaviaar Imperial Heritage Oscietra Royal 10gr à 25

Kreeft
Kool | chorizo

Duif uit Rustroff
Maïs

Rabarber
Sesam | hibiscus

Karamel
Kumquat | beurre noisette

5 gangen à 85
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 35

Zolang de overheidsrestricties ons verplichten om 22u de deuren te sluiten en wij afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, serveren wij uitsluitend het lunchmenu (elke middag uitgezonderd feestdagen) en 5-gangenmenu (elke middag en avond).