“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden. Gelieve ons tijdig in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Hamachi
radijs | lavas
supplement kaviaar Imperial Heritage Oscietra Royal 10gr. à 25

Oester
lardo | beurre blanc

* Langoustine
stengelsla | vadouvan

Lam
aubergine | tuinboon

Bosbes
basilicum | sakura

Appel
knolselder

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu.
Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

5 gangen à 85
* 6 gangen à 95

** supplement kaas extra voor beide desserts à 15
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 42

Voorgerecht

Hamachi
radijs | lavas

Foie in 3 bereidingen
kers

Pommes Moscovite
Imperial Heritage Oscietra Royal kaviaar 30gr.

Hoofdgerecht

Zeetong
artisjok | aromatique

Lam
aubergine | tuinboon

Simmentaler 6wk
pommes paille | dragon

Dessert

Bosbes
basilicum | sakura

Appel
knolselder

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage