“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Bouchot mossel
dragon | koolrabi

Coquille
bloemkool | peterselie
supplement kaviaar 10gr. à 25
N25 Caviar Oscietra Réserve Vintage Selection

* Hazenrug
tamarinde | duindoorn

Hert
biet | framboos

Honing
karnemelk | citroen

Mandarijn
witte chocolade | gember

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu.
Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Daar wij afhankelijk zijn van dagverse marktaanvoer, vragen wij uw begrip in het uitzonderlijke geval bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.

5 gangen à 85
* 6 gangen à 95

** supplement kaas extra voor beide desserts à 15
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 42

Voorgerecht

Bouchot mossel
dragon | koolrabi

Foie in 3 bereidingen
kers

Pommes Moscovite
N25 Caviar Oscietra Réserve Vintage Selection 30gr.

Hoofdgerecht

Tarbot
spruit | munt

Hert
biet | framboos

Duif uit Rustroff
schorseneer | citrus

Dessert

Honing
karnemelk | citroen

Mandarijn
witte chocolade | gember

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage