“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden. Gelieve ons tijdig in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Paling
Pommes soufflées | lavas

Forel
Asperge | dille
Supplement kaviaar à 25
Imperial Heritage Oscietra Royal 10gr

* Kreeft
Kool | chorizo

Duif uit Rustroff
Maïs | morilles

Rabarber
Sesam | hibiscus

Karamel
Kumquat | beurre noisette

5 gangen à 85
* 6 gangen à 95

** suppl. kaas extra voor beide desserts à 15
** suppl. kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 35

Voorgerecht

Forel
Asperge | dille

Kreeft
Kool | chorizo

Foie in 3 bereidingen
Kers

Pommes Moscovite
Imperial Heritage Oscietra Royal kaviaar 30gr.

Hoofdgerecht

Tarbot
Wortel | spelt

Zeetong
Kapper | citroen

Duif uit Rustroff
Maïs | morilles

Simmentaler 6wk
Dragon | pommes pailles

Dessert

Rabarber
Sesam | hibiscus

Karamel
Kumquat | beurre noisette

Dame blanche
Vanille Madagascar | slagroom
huisgemaakte chocoladesaus

Kaas
Selectie Vintage