Vintage_Autumn_┬®_kris_vlegels_003

“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers, kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien.

Noordzeekrab
aubergine | sesam

Ierse Mór oester
tom kha kai | champignon

N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection
langoustine | pompoen

Haas
rucola | parmezaan

Duif uit Rustroff
spruit | knolselder | dille

Witte chocolade
mandarijn | yuzu | schapenmelk

Soufflé
pistache

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 6- of 7-gangenmenu. Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Daar wij afhankelijk zijn van dagverse marktaanvoer, vragen wij uw begrip in het uitzonderlijke geval bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.

6 gangen à 115
7 gangen à 135

** supplement kaas extra voor beide desserts à 15
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 59

Voorgerecht

Kreeft
spruit | groene kruiden

Langoustine
pompoen

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection 30gr.

Hoofdgerecht

Duif uit Rustroff
spruit | knolselder | dille

Tarbot
rucola | vlierbloesem

Wagyu A5 10+
komijn | aardappel
per 2 personen

Dessert

Witte chocolade
mandarijn | yuzu | schapenmelk

Soufflé
pistache

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage