“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn uiteraard voorhanden. Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Noordzeekrab
komkommer | karnemelk
supplement kaviaar Imperial Heritage Oscietra Royal 10gr. à 25

Oester
ponzu | aardappel

* Zeetong
peterselie | rammenas

Duif uit Rustroff
ui | groene curry

Appel
calcuta | sudachi

Schapenmelk
karamel | cumbava

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 5- of 6-gangenmenu.
Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

5 gangen à 85
* 6 gangen à 95

** supplement kaas extra voor beide desserts à 15
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 42

Voorgerecht

Noordzeekrab
komkommer | karnemelk

Foie in 3 bereidingen
kers

Pommes Moscovite
Imperial Heritage Oscietra Royal kaviaar 30gr.

Hoofdgerecht

Tarbot
wortel | sake | shiso

Duif uit Rustroff
ui | groene curry

Wagyu 5wk
butternut | ponzu

Dessert

Appel
calcuta | sudachi

Schapenmelk
karamel | cumbava

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage