“In the mood for food

Menu

Vintage biedt een seizoensgebonden gastronomisch menu evenals à la carte gerechten uit de moderne Franse keuken. Met de nadruk op lokale producten en duurzaamheid maken wij het verschil. Bovendien verrijken wij uw lunch of diner graag met een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen door Steven Wullaert, Beste Sommelier van België 2012.

Uiteraard houden wij graag rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Door onze nauwe samenwerking met lokale leveranciers kunnen volledig vegan bereidingen niet gegarandeerd worden. Vegetarische opties zijn voorhanden op aanvraag. Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Scheermes
dille | karnemelk

Sepia
zwarte sesam | lavas

N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection
coquille | daikon

Tarbot
boerenkool | bosbes

Schol
ansjovis | spitskool

Matcha
shiso | sake | witte chocolade

Bloedsinaasappel
jasmijn | bergamot

Op vrijdag- en zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel het 6- of 7-gangenmenu. Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel. Daar wij afhankelijk zijn van dagverse marktaanvoer, vragen wij uw begrip in het uitzonderlijke geval bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.

6 gangen à 95
7 gangen à 125

** supplement kaas extra voor beide desserts à 15
** supplement kaas i.p.v. beide desserts à 10

Voor- en hoofdgerecht naar marktaanbod.
Elke middag uitgezonderd feestdagen.

2 gangen à 42

Voorgerecht

Scheermes
dille | karnemelk

Foie in 3 bereidingen
kers

Pommes Moscovite
N25 Kaluga Hybrid Réserve Caviar Vintage Selection 30gr.

Hoofdgerecht

Schol
ansjovis | spitskool

Duif uit Rustroff
sucrine | sjalot

Wagyu A5 10+
ponzu | aardappel
per 2 personen

Dessert

Matcha
shiso | sake | witte chocolade

Bloedsinaasappel
jasmijn | bergamot

Dame blanche
verse koemelk

Kaas
selectie Vintage