FAQ

Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan online via www.vintagekontich.be/reserveer voor een gezelschap tot en met 7 personen. Onze beschikbaarheid online is actueel en wordt automatisch bijgewerkt.

Voor groepen vanaf 7 personen vragen wij om voor het Vintage menu te kiezen en helpen wij u graag telefonisch verder op +32 3 337 09 43.

Reservatie aanpassen of annuleren?
Dat kan via de link in je bevestigingsmail of telefonisch op +32 3 337 09 43. Last-minute aanpassingen de dag voorafgaande je reservatie en/of de dag van je bezoek, kunnen enkel nog telefonisch gebeuren.

Kan ik het menu bekijken?
De volledige Vintage menukaart kan u terugvinden op www.vintagekontich.be/menu.

Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën of intoleranties, zodat wij een gepast alternatief kunnen voorzien.

Kan ik in Vintage terecht met de rolstoel?
Jawel, Vintage is rolstoeltoegankelijk. Graag vernemen wij de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker vooraf, zodat wij een geschikte tafel kunnen toewijzen en een parkeerplaats aan de voordeur kunnen voorbehouden.

Zijn honden toegestaan?
Honden zijn niet toegestaan in het restaurant noch op het terras.

Cadeaubon vervallen?
Onze cadeaubons hebben een ruime geldigheidsduur van 1 jaar, waarna ze automatisch vervallen. Is je vervaldatum verstreken tijdens de Covid-19 lockdown van 18 oktober 2020 tot 8 mei 2021? Neem dan vóór je bezoek contact op via info@vintagekontich.be met vermelding van je bonnummer. Vervallen geschenkbons kunnen zonder vooraf en uitdrukkelijk toegestaan akkoord niet aanvaard worden ter plaatse.