“Vintage X Sir Kwinten”
Concept
Unieke samenwerking voor fijnproevers – zondag 12 januari 2025
Op zondag 12 januari verwelkomen wij restaurant Sir Kwinten** uit het Pajottenland, bekroond met twee Michelinsterren en geleid door Beste Sommelier van België 2013 Yanick Dehandschutter en Gault&Millau Chef van het Jaar 2025 Glenn Verhasselt. Samen met onze chef Cyril Moulin creëren zij een onvergetelijke Four Hands Lunch, waar de verfijning van het Pajottenland en onze pure, seizoensgebonden keuken harmonieus samenkomen.
Laat u meevoeren in een ervaring vol culinaire perfectie en ultieme smaakexplosies, speciaal ontworpen voor de echte fijnproever.
Chefs Glenn en Cyril bundelen hun passie voor seizoensgebonden, kwalitatieve en pure ingrediënten in een exclusief 6-gangenmenu. Onder begeleiding van de uitmuntende wijnselectie door Yanick en Steven, beiden opeenvolgend Beste Sommelier van België 2012 en 2013, zijn we klaar voor een spannende reis van uitgepuurde smaken die ons terugbrengen naar de essentie van het tafelen.
De feestdagen smaken nóg beter met een cadeau vol herinneringen.
Trakteer uzelf of uw dierbaren op een ervaring waar lang over nagepraat wordt.