“Vintage X Sir Kwinten”

Concept

Unieke samenwerking voor fijnproevers – zondag 12 januari 2025

Op zondag 12 januari verwelkomen wij restaurant Sir Kwinten** uit het Pajottenland, bekroond met twee Michelinsterren en geleid door Beste Sommelier van België 2013 Yanick Dehandschutter en Gault&Millau Chef van het Jaar 2025 Glenn Verhasselt. Samen met onze chef Cyril Moulin creëren zij een onvergetelijke Four Hands Lunch, waar de verfijning van het Pajottenland en onze pure, seizoensgebonden keuken harmonieus samenkomen.

Laat u meevoeren in een ervaring vol culinaire perfectie en ultieme smaakexplosies, speciaal ontworpen voor de echte fijnproever.

Chefs Glenn en Cyril bundelen hun passie voor seizoensgebonden, kwalitatieve en pure ingrediënten in een exclusief 6-gangenmenu. Onder begeleiding van de uitmuntende wijnselectie door Yanick en Steven, beiden opeenvolgend Beste Sommelier van België 2012 en 2013, zijn we klaar voor een spannende reis van uitgepuurde smaken die ons terugbrengen naar de essentie van het tafelen.

De feestdagen smaken nóg beter met een cadeau vol herinneringen.
Trakteer uzelf of uw dierbaren op een ervaring waar lang over nagepraat wordt.

Vintage x Sir Kwinten

 

Menu

Four Hands Lunch | 6 gangen
Zondag 12 januari 2025 om 12u30

€ 320 per persoon
Inclusief: aperitief, uitzonderlijke wijnselectie, water en koffie.

Wees er snel bij: de plaatsen zijn beperkt!

Vanwege de complexiteit van het menu is het voor dit specifieke event helaas niet mogelijk om rekening te houden met allergieën en dieetbeperkingen.

Heeft u een vraag over dit event? Dan staan wij u graag bij via e-mail op info@vintagekontich.be

OVER SIR KWINTEN

Chef Glenn Verhasselt werd niet alleen verkozen tot “Eerste kok van België 2017″ door Prosper Montagné en tot “Jonge top chef van België 2020” door Gault&Millau, onlangs ontving hij ook de erkenning “Chef van het Jaar 2025” door Gault&Millau.

De perfecte symbiose van bord en glas is voor zowel sommelier Yanick als chef Glenn van uitermate groot belang. Yanick mocht door de jaren heen een resem Belgische sommelierprijzen in ontvangst nemen, waaronder “Beste Sommelier van België 2013“, Gault&Milau “Sommelier van het jaar 2019” en Michelin “Sommelier Award 2023”.

In 2020 kreeg Sir Kwinten zijn eerste Michelinster, in 2024 volgde de tweede Michelinster. Vandaag vormt de samenwerking van chef Glenn met sommelier Yanick de ruggengraat van restaurant Sir Kwinten. Samen zoeken ze naar de perfecte symbiose tussen wijn en gerecht.

Aan ambitie geen gebrek: samen met ons kleine maar gedreven team belooft deze samenwerking een unieke belevenis die uw culinaire hart zal veroveren. We zijn dan ook zeer vereerd om Yanick en Glenn met hun team in Vintage te mogen verwelkomen.

Vintage x Sir Kwinten

Vintage X Sir Kwinten **

Four Hands Lunch
Zondag 12 januari 2025 *volzet*

Vintage x Sir Kwinten

Vintage X Dim Dining *

Four Hands Lunch
Zondag 18 augustus 2024 *volzet*

Vintage x dim dining

Vintage X Hof van Cleve **

Four Hands Lunch
Zondag 30 juni 2024 om 12u30 *volzet*

Vintage x HVC