“Vintage X Hof van Cleve”

Concept

Met de Four Hands “Vintage X Hof van Cleve” nodigen chef Cyril Moulin en het Vintage team chef Floris Van Der Veken van Hof van Cleve** uit voor een unieke samenwerking. Beide chefs staan bekend voor hun klassieke keuken met innovatieve twist waarbij lokale, verse en kwaliteitsvolle producten de hoofdrol spelen. Hun favoriete gerechten en eigen signatuur brengen ze samen in een exclusief 6-gangenmenu. Dé kans om de harmonie tussen elk van onze keukens te proeven en te ervaren.

De roots van het event brengen ons terug naar 2005, waar Steven Wullaert stage mocht lopen in de keuken van het iconische restaurant. Dit voorjaar, na amper 8 weken aan het roer, verzilverde Floris Van Der Veken eind februari opnieuw twee Michelin sterren voor het Hof van Cleve. De chef die ruim 10 jaar de vertrouwde rechterhand was van Peter Goossens, bewees daarmee direct dat hij de ideale opvolger is om dit iconische restaurant voort te zetten, met een team achter zich dat evenveel passie en ambitie uitstraalt. We zijn dan ook zeer vereerd chef Van Der Veken en zijn team te mogen verwelkomen in Vintage op zondag 30 juni 2024.

Vintage x HVC
Vintage x HVC

Menu

Four Hands Lunch | 6 gangen
Zondag 30 juni 2024 om 12u30
€ 320 per persoon
inclusief aperitief, geselecteerde exclusieve wijnen, water en koffie.

Gelieve ons bij uw reservatie in te lichten over allergieën, zodat wij tijdig een gepast alternatief kunnen voorzien. Omwille van de complexiteit van het menu kan geen rekening gehouden worden met dieetrestricties.

Heeft u een vraag over dit event? Dan staan wij u graag bij via e-mail op info@vintagekontich.be